Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@20:38:20 GMT

علت اصلی درد پهلوی چپ و کمر چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۸۱۷۲۶

علت اصلی درد پهلوی چپ و کمر چیست؟

درد کلیه چپ، ممکن است هیچ ارتباطی با کلیه ها نداشته باشد. درد ممکن است از اندام ها و یا از بافت مجاور باشد.

به گزارش برنا، درد کلیه با نام پزشکی Renal pain نیز شناخته می شود. کلیه های شما در هر دو طرف ستون فقرات ، در زیر قفسه سینه و دنده ها می باشند. کلیه پهلوی چپ، کمی بالاتر از کلیه پهلوی راست قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اندام های لوبیایی شکل، به عنوان بخشی از سیستم ادراری ، مواد زاید بدن شما را تصفیه می کنند.

آنها وظایف دیگری نیز به عهده دارند. به عنوان مثال، کلیه  های شما، هورمونی تولید می کنند که فشار خون را کنترل می کند.

درد کلیه چپ، شبیه به دردی تیز یا دردی کسل کننده در پهلوی چپ شما احساس می شود. شما ممکن است در قسمت فوقانی کمر خود درد داشته باشید ، یا درد به شکم شما کشیده شود. درد کلیه به دلایل زیادی می تواند اتفاق بیفتد. اکثر مشکلات مربوط به کلیه ، با درمانی جزئی یا بدون درمان برطرف می شوند، اما مهم است که مراقب علائم دیگر باشید و بدانید چه زمانی به پزشک مراجعه کنید.

درد کلیه چپ، ممکن است هیچ ارتباطی با کلیه ها نداشته باشد. درد ممکن است از اندام ها و یا از بافت مجاور باشد:

درد عضلانی آسیب به عضلات یا به ستون فقرات درد عصب درد مفصل یا آرتروز آسیب دنده مشکلات لوزالمعده یا پانکراس مشکلات گوارشی (معده و روده)

اجازه دهید نگاهی دقیق به برخی دلایل احتمالی درد شما داشته باشیم. بسیاری از شرایط معمول که باعث درد کلیه می شوند، فقط روی یک کلیه می توانند تأثیر بگذارند.

کمبود آب بدن

عدم نوشیدن آب کافی، می تواند باعث درد در یکی از کلیه ها یا هر دوی آنها شود. از دست دادن آب بدن از طریق تعریق، اسهال ، استفراغ یا ادرار بیش از حد اتفاق می افتد. شرایطی مانند دیابت نیز منجر به کم آبی بدن می شود.

کم آبی شدید یا مزمن، باعث تجمع مواد زاید در کلیه های شما می شود.

علائم عبارتند از:

درد یا ناراحتی در پهلو یا در کمر خستگی هوس های غذایی مشکل در تمرکز

درمان

آب زیادی بخورید تا بدن شما هیدراته باقی بماند. علاوه بر نوشیدن مایعات بیشتر، شما می توانید غذاهای سرشار از آب مانند میوه و سبزیجات تازه بخورید. در صورتی که قهوه و دیگر نوشیدنی های کافئین دار می خورید، آب بیشتری مصرف کنید.

مقدار آبی که شما نیاز دارید، به سن، آب و هوا، رژیم غذایی و دیگر عوامل بستگی دارد. رنگ ادرار خود را بررسی کنید تا میزان هیدراته بودن بدن خود را تخمین بزنید. زرد تیره به این معناست که احتمالاً شما به آب بیشتری نیاز دارید. دکتر رضا ولی پور متخصص اورولوژی، به چند روش درباره درمان فوری درد کلیه اشاره کرده اند که در صورت بروز دردهای خفیف می توانید از آنها استفاده کنید (https://dr-valipour.com/540)

عفونت

عفونت، یکی از دلایل عمده درد کلیه می باشد. عفونت مجاری ادرار (UTI) در مثانه یا در حالب (لوله ای که ادرار را از مثانه به خارج از بدن می رساند) اتفاق می افتد. عفونت زمانی رخ می دهد که باکتری ناسالم وارد بدن می شود. عفونت مجرای ادرار می تواند به یک کلیه یا هر دو کلیه ها گسترش یابد. عفونت کلیه، پیلونفریت نیز نامیده می شود.

زنان، به ویژه زنان باردار در معرض خطر بالاتری قرار دارند، چرا که زنان دارای حالب کوتاه تری هستند.

اگر درد کلیه چپ، به علت یک عفونت باشد، شما ممکن است علائم زیر را تجربه کنید:

درد کمر یا پهلو درد معده یا کشاله ران تب یا لرز حالت تهوع یا استفراغ تکرر ادرار درد یا سوزش به هنگام ادرار کردن ادرار کدر یا با بوی شدید خون یا چرک در ادرار

درمان عفونت کلیه

در صورت مشاهده هر یک از این علائم، فوراً به پزشک مراجعه کنید. برای عفونت کلیه، درمان بسیار مهم است. شما احتمالاً به آنتی بیوتیک نیاز خواهید داشت. اگر این عفونت بدون درمان باقی بماند، می تواند به کلیه ها آسیب برساند.

سنگ های کلیه

سنگ های کلیه، بلورهای کوچک و سختی هستند که درون کلیه ها جمع می شوند. شایع ترین آنها، از نمک و مواد معدنی همچون کلسیم ساخته شده اند. سنگ های کلیه، لیتیازیس کلیوی نیز نامیده می شوند. سنگ کلیه، به هنگام حرکت یا عبور از بدن از طریق ادرار می تواند باعث ایجاد درد شود. شما ممکن است در کلیه و یا دیگر نواحی احساس درد کنید. این علائم شامل:

درد شدید در پشت و پهلو درد شدید در معده یا کشاله ران درد در هر دو بیضه یا یکی از آنها (برای مردان) تب یا لرز حالت تهوع یا استفراغ درد به هنگام ادرار وجود خون در ادرار (صورتی، قرمز یا قهوه ای رنگ) ادرار کدر یا با بوی شدید مشکل در ادرار کردن

درمان سنگ کلیه

سنگ کلیه می تواند بسیار دردناک باشد، اما معمولاً مضر نمی باشد. اکثر سنگ های کلیه نیاز به درمان جزئی با داروهای مسکن دارند. نوشیدن مقدار زیادی آب به عبور سنگ کمک می کند. درمان پزشکی شامل تجویز داروهای سنگ شکن یا از امواج صوتی و عمل لیزر سنگ کلیه برای کمک به شکستن سنگ های کلیه استفاده می شود.

کیست های کلیه

کیست، کیسه ای گِرد و پر از مایع است. کیست های کلیه ساده در زمانی روی می دهند که یک کیست یا تعداد بیشتری در کلیه ها شکل گرفته باشند. کیست های ساده، سرطانی نیستند و به طور معمول علایمی ندارند.

در صورتی که کیست خیلی بزرگ شود، شما ممکن است احساس درد کنید. همچنین در صورت عفونت یا ترکیدن کیست، ممکن است مشکلاتی به وجود بیاید. یک کیست کلیه می تواند باعث درد و علائمی از این قبیل شود:

تب درد تیز یا کسل کننده در پهلو یا پشت درد بالای معده (شکم)

یک کیست کلیه می تواند موجب عارضه ای دردناک شود که هیدرونفروز نامیده می شود. این اتفاق زمانی می افتد که کیست، جریان ادرار را مسدود و کلیه را متورم کند و منجر به هیدرونفروز کلیه شود.

درمان کیست کلیه

اگر شما یک کیست بزرگ دارید، پزشک ممکن است روش های ساده ای را برای از بین بردن آن توصیه کند. این روش ها شامل استفاده از یک سوزن بلند برای تخلیه آن  است. این کار معمولاً تحت بی حسی موضعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. پس از آن، برای جلوگیری از عفونت، شما به مصرف آنتی بیوتیک نیاز دارید.

در صورت مشاهده هر یک از این علائم، فوراً به پزشک مراجعه کنید. برای عفونت کلیه، درمان بسیار مهم است. شما احتمالاً به آنتی بیوتیک نیاز خواهید داشت. اگر این عفونت بدون درمان باقی بماند، می تواند به کلیه ها آسیب برساند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رابطه جنسی زنان سکته قلبی مردان مشکلات شما ممکن سنگ های کلیه عفونت کلیه سنگ کلیه یک کیست کلیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۱۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، متخصصان یک شرکت دانش بنیان ایرانی با حمایت و ارائه تسهیلات مالی توانستند، ریز داروی پلیمری برای درمان نوعی قارچ ناخن ارائه دهند که این دارو در حال طی مراحل دریافت مجوز‌های لازم برای عرضه به بازار است. 

به گفته دکتر ارسلان پاشاپور، مدیرعامل این شرکت، ترکیبات این دارو حاوی آمورلفین( مهار قارچ ناخن) است که در درون آن نوعی پلیمر قرار داده می‌شود تا به صورت آهسته رهش روی ناخن رهاسازی شود.

مهار کننده قارچ ناخن(آمورلفین) برای درمان  نوعی عفونت قارچی انگشتان پا و دست(اونیکومیکوزیس)استفاده می شود. 

بر اساس این گزارش، بیشتر محصولات موجود در بازار به صورت محلول بوده که به سرعت پاک شده و اثربخشی خود را از دست می‌دهند، اما این دارو به صورت پوششی(لاک) بوده روی ناخن قرار می‌گیرد و پس از خشک شدن دارو را به آرامی رهاسازی می‌کند.»

وی افزود: این دارو چسبندگی بالایی روی ناخن داشته و بی‌رنگ است و  در حال حاضر مجوز‌های لازم دربافت شده و منتظر تاییدیه سازمان غذا و دارو هستیم.

پاشاپور گفت: از آنجایی که بافت ناخن مرده است دارو‌های ضدقارچ رایج اثر زیادی روی آن ندارند در حالی که این فرمولاسیون بسیار موثر است.»

مدیرعامل این شرکت گفت: «گاهی در بیماران دیابتی تغییر شکل ناخن اتفاق می‌افتد که این موضوع در اثر عفونت قارچ رخ می‌دهد که این دارو می‌تواند به این بیماران کمک شایانی نماید تا ریسک آلودگی را به حداقل رساند و درمان سریع‌تری را نیز برای آنها به دنبال دارد.»

به گفته دکتر پاشاپور توسعه این داروی ریز مقایس در قالب یکی از برنامه‌های حمایتی ستاد نانو موسوم به برنامه های ارائه تسهیلات مالی انجام شده است.

برنامه توسعه درون‌زا ریسک تحقیق و توسعه را در شرکت‌ها کاهش داده و آنها را به زایش و نوآوری محصولات ترغیب می‌کند.

وی از پیش‌بینی فروش ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار عدد از این دارو در سال اول عرضه آن خبر داد.

دیگر خبرها

  • چطور با هندوانه به جنگ سنگ کلیه برویم؟/ یک روش ساده و نتیجه‌بخش
  • توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن
  • چه مقدار آب برای سلامت کلیه‌ها لازم است؟
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • تغییر رنگ ادرار، بوی ادرار و ظاهر ادرار نشانه چیست؟
  • هندوانه پخته سنگ کلیه را پودر می‌کند + طرز تهیه
  • معجزه آب سیب‌زمینی برای سلامت کلیه و کبد
  • دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل