Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

کم آبی بدن مشکلاتی از جمله خشکی پوست، یبوست ، چاقی و ... را برای ما به وجود می‌آورد. جالب است بدانید پرآبی بدن نیز عوارضی دارد که برای سلامتی و کیفیت زندگی ما مضر هستند.

آیا من زیاد آب می‌خورم؟

اخبار اجتماعی- ۱. هرگاه می‌خواهیم از خانه بیرون برویم آب می‌خوریم و همیشه یک بطری آب همراه خود داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲. هرگاه آب می‌بینیم می‌نوشیم، بدون اینکه تشنه باشیم.

۳. به دفعات زیاد به دستشویی می‌روید و رنگ ادرار بی رنگ است.

۴. همیشه به هنگام خواب شیشه آبی در کنار خود می‌گذارید.

عوارض پر آبی بدن

۱. آب زیاد در معده به خصوص در فصل‌های سرد، باعث حالت تهوع، استفراغ و اسهال می‌شود.

۲. سردرد‌های مکرر، بدون هیچ دلیل خاصی به سراغتان می‌آید و شما را از انجام‌های روزمره باز می‌دارد. این سردرد‌ها به علت برهم خوردن تعادل بین نمک و آب در بدن انجام می‌گیرد که به آن فشار اُسمزی می‌گویند. این سر درد در قسمت فوقانی سر بوده از پیشانی تا بینی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در موارد حاد‌تر ممکن است دچار اختلالات تنفس و مغزی نیز شود.

۳. ورم صورت، دست‌ها و پا‌ها یکی دیگر از عوارض پرآبی بدن است. به این دلیل که سلول‌های بدن ما بیش از حد نیاز آب جذب کردند و در نتیحه متورم می‌شوند.

۴. گرفتگی عضله بیشتر برای شما رخ خواهد داد. داشتن بدن سالم مستلزم این است که همه‌ی مواد مورد نیاز به اندازه کافی به بدن برسند، نه کمتر و نه بیشتر. آب زیاد، موجب برهم زدن تعادل الکتریکی بدن شده و موجب گرفتگی عضلات، لرزش دست‌ها و تن می‌شود.

۵. احساس خستگی و بی‌حالی، به علت پر آبی بدن نیز ممکن است رخ دهد. در برخی از موارد این عارضه به علت کمبود ویتامین است، و در برخی دیگر به علت پر آبی بدن. بیش از حد نیاز آب خوردن، موجب تولید هورمون‌های استرس نیز در بدن می‌شود و ما واکنش‌های سریع و استرسی به کنش‌ها نشان خواهیم داد. در واقع نوعی ضعف اعصاب به وجود می‌آورد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: یبوست زندگی آب بدن آب پر آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۵۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوکی استخوان و ضعف ایمنی بدن به‌دلیل کمبود این ویتامین

به گزارش خبرآنلاین از ایرنا، دکتر فرناز مشیری با بیان اینکه کمبود ویتامین "دی" در میان زنان و مردان کشور شیوع دارد و می تواند آسیب های فراوانی برای سلامت ایجاد کند، افزود: کمبود ویتامین "دی" باعث برخی اختلالات باروری و تخریب یا کاهش تعداد اسپرم در آقایان و بروز ناباروری می شود.

این متخصص زنان، زایمان و نازایی کشورمان، گفت: ویتامین "دی" محلول در چربی است و بیماری های دیابت، ام.اس، آلزایمر و بروز برخی موارد سقط جنین نیز با کمبود این ویتامین در بدن ارتباط مستقیم دارد.

عضو هیات درمانی دانشگاه علوم پزشکی با ابراز نگرانی از ابتلا به بیماری آلزایمر به دلیل کمبود ویتامین "دی" در بدن سالمندان، افزود: میزان دقیق این ویتامین در بدن باید بوسیله آزمایش خون سنجیده شود ولی اگر آلزایمر بر اثر کمبود این ویتامین بروز کند، تقریبا غیر قابل درمان و کنترل خواهد.

دکتر فرناز مشیری تاکید کرد: خوردن یک دوز واحد از ویتامین "دی" مثلا دوز پنجاه هزار در طول ماه یا هر دو هفته یکبار اشتباه است و پیامدهای خاص خود را دارد.

این متخصص زنان، زایمان و نازایی با بیان اینکه مصرف تزریقی و یا دوز بالای خوراکی برای افراد دچار کمبود ویتامین "دی" یا سوء جذب باید طبق دستور پزشک تجویز شود، گفت: البته آمپولهای خوراکی نیز در دنیا وجود دارد که بهتر است.

وی افزود: خوردن قرص یا کپسول ژله ای ویتامین "دی" با دوز پنجاه هزار در فواصل زمانی طولانی(ماهانه یا هفتگی) موجب افزایش حجم ناگهانی این ویتامین در خون شده و سپس سریع کاهش پیدا می کند.

دکتر مشیری با بیان اینکه مصرف قرص خوراکی هزار واحدی ویتامین "دی" برای افرادی که کمبود آنرا دارند بطور مستمر هر شب قبل از خواب توصیه می شود، گفت: خوردن ویتامین "دی" در طول صبح یا ظهر توصیه نمی شود ولی عده ای از مردم آنرا اشتباه مصرف می کنند؛ باید دانست که موثرترین زمان خوردن آن شب است.

این فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی و زیبایی زنان با تاکید بر مصرف میزان مناسبی از این ویتامین، گفت: هورمون پاراتیروئید بطور شبانه از غده کوچکی پشت غده تیروئید ترشح می شود که وظیفه آن افزایش کلسیم خون است؛ بدین ترتیب مواد معدنی استخوان نیز همراه با کلسیم طی همین فرآیند جدا می شود(سونامی استخوان)؛ در نهایت کمبود کلسیم و املاح معدنی در استخوان یکی از علل مهم پوکی استخوان است.

عضو انجمن متخصصین زنان ایران تصریح کرد: وقتی قرص ویتامین دی با دوز هزار واحد یا طبق تجویز پزشک هر شب بطور ثابت مصرف می شود جلوی تاثیر بد هورمون پاراتیروئید روی استخوان های بدن را می گیرد.

مشیری تاکید کرد: مصرف انواع داروی تقویتی، مکمل یا ویتامین ها مانند شمشیر دو لبه است، ولی اگر درست و در جایگاه خود استفاده شود اثرات سودمندی خواهند داشت؛ مصرف زیاد و یا کمبود آن در بدن آسیب های جبران ناپذیر مربوط به خود دارد.

وی در پایان یاد آور شد: ویتامین "دی" باید به مقدار مناسب، هر شب مصرف شود تا جلوی تاثیر "سوء" هورمون پاراتیروئید بر روی استخوان ها گرفته شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904409

دیگر خبرها

  • چرا نباید قهوه ناشتا بخوریم؟
  • دندان‌ها را چه موقع مسواک بزنیم؟
  • پوکی استخوان و ضعف ایمنی بدن به‌دلیل کمبود این ویتامین
  • خواص درمانی آفتاب گردان که از آن بی خبر هستید
  • ببینید | تصاویری دلخراش از زمین خوردن یک سگ هنگام فرار از دست پلنگ
  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • در زمستان پیاز سبز بخورید!
  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!