Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@02:10:56 GMT

عقل سالم در بدن سالم

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۹۰۷۰۳

عقل سالم در بدن سالم

قطعا ضرب‌المثل عقل سالم در بدن سالم را شنیده‌اید. این ضرب‌المثل اذعان بر این دارد که راه پیشرفت انسان که همراه با تفکر و آرامش صورت می‌پذیرد، مستلزم وجود بدنی سالم است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام ادونس کلینیک، مشکلات جسمی مربوط به دست، پا و کمر می‌تواند موجب اختلال در روند زندگی روزمره انسان شوند. چرا که اغلب برنامه‌های روزانه ما وابسته به حرکت و فعالیت هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورت بروز مشکل در پاها دیگر اعضا نیز دچار فشار و تحریک می‌شوند. نظیر مهره‌های کمر، زانو، هیپ (مفصل لگن)، مفاصل ستون فقرات، کف پا و ...

در ادامه راجع به بیماری‌های مرتبط با پا، دست، کمر و علل بروز آن صحبت خواهیم کرد:

پای پرانتزی:

تعداد زیادی از نوزادان در بدو تولد با مشکل پرانتزی بودن پاها مواجه می‌باشند. پای پرانتزی در کودکان تا سن دو سالگی فیزیولوژیکی است و امکان دارد به‌مرور زمان برطرف شود. پزشک با معاینه کودک تشخیص فیوزیولوژیک یا پاتولوژیک (نیاز به درمان) آن را خواهد داد.

پای پرانتزی در سنین بزرگسالی نیز در افراد زیادی مشاهده می‌شود که می‌تواند براثر کمبود کلسیم ایجاد گردد و حتما نیاز به درمان دارد چرا که به‌ مرور سبب فرسایش مفاصل و انواع درد خواهد شد...

بنابراین سوال مطرح می‌شود که علت شکل گرفتن پای پرانتزی چیست؟

علت ایجاد پای پرانتزی:

وزن زیاد یا چندقلو بودن جنین در رحم مادران هنگام بارداری، وجود آرتروز زانو در میان‌سالی، کمبود ویتامین D و بیماری نرمی استخوان یا بلانت، راشیتیسم استخوانی و بیماری ضعف عضلانی

درمان پای پرانتزی بدون جراحی چگونه امکان‌پذیر است؟

در ابتدا باید میزان و درجه پرانتزی بودن پاها را بررسی کرد تا تشخیص بهترین روش درمانی داده شود.

سن بیمار نیز از فاکتورهایی است که در درمان پای پرانتزی مؤثر هست.

گروه ارتوز و پروتز ادونس کلینیک با مدیریت دکتر بهنام سلیمانی با بهره‌مندی از تخصص و تجربه بسیار در زمینهٔ درمان بیماری‌هایی از قبیل پرانتزی بودن پا در کودکان و بزرگسالان را توسط انواع دستگاه و کفش‌های مخصوص می‌پردازد. دستگاه میزان کجی پا را اندازه گرفته و با استفاده از انواع بریس و کفش‌های مخصوص زانوهای پرانتزی و ضربدری درمان خواهد شد.

قطع عضو پا یا دست

انسان به دلایل مختلف از قبیل بیماری‌هایی مثل دیابت، تصادف یا رخداد وقایعی چون یا جنگ می‌تواند با قطع عضو مواجه شود و فرد دارای قطع عضو با محدودیت‌های زیادی ممکن است روبرو شود.

دکتر بهنام سلیمانی پس از انجام معاینات دقیق با طراحی پای مصنوعی، دست مصنوعی و انجام تمرین‌های متعدد به‌منظور آشنایی فرد با نحوه استفاده از پروتز تا حد زیادی این محدودیت‌ها را از میان‌بر خواهد داشت.

تشخیص علت کمر درد و استفاده از کمربندهای (میلواکی بریس)

از شایع‌ترین مشکلاتی که سبب ایجاد کمر درد می‌شود انحنای غیرطبیعی ستون فقرات به راست یا چپ به شکل C یا S هست. انحراف جانبی در ساختار ستون فقرات اسکولیز نامیده می‌شود که عدم توجه به درمان آن در سنین کودکی می‌تواند مشکلات متعددی را در بزرگسالی از قبیل کمردرد به وجود آورد. درمان اسکولیز با توجه به سن بیمار و درجه انحنا و شکل کلی آن به شیوه‌های مختلفی صورت می‌گیرد که یکی از کاربردی‌ترین آن‌ها استفاده از کمربند مخصوص میلواکی بریس هست.

درد کف پا و علل آن

برای تشخیص علت درد کف پا راه‌های مختلفی وجود دارد و با تشخیص علت درد کف پا می‌توان از بروز صدمات بیشتر به پا جلوگیری کرد. معمول‌ترین روش برای تشخیص علت درد کف پا انجام معاینات بالینی است. تنظیم دقیق دستگاه‌ها روی بدن افراد از مهم‌ترین نکات معاینه بالینی است. گام نخست درمان، تشخیص درست بیماری است. امروزه تشخیص بیماری‌ها توسط دستگاه‌های مدرن و پیشرفته با قابلیت تشخیص دقیق بیماری امکان‌پذیر است. دستگاه اسکن کف پا این امکان را فراهم می‌کند. هر چه دستگاه اسکن کف پا پیشرفته و دقیق‌تر باشد روند درمان دقیق‌تر انجام خواهد شد.

درمان درد کف پا

 برای درمان درد کف پا راه‌های مختلفی وجود دارد. بهترین روش‌های درمانی درد کف استفاده از ساپورت‌های کف پا است که شامل صندل، کفی و کفش مناسب می‌شود و در مراکز ارتوپدی فنی ارائه می‌گردد. فیزیوتراپی و انجام تمرین‌های ورزشی مخصوص به‌موازات مداخلات ارتوپدی فنی، می‌تواند مؤثر باشد. در درمان درد کف پا، دارودرمانی غالبا بعنوان تسکین‌دهنده موقتی درد استفاده می‌شود.

گروه ارتوز و پروتز ادونس کلینیک به عنوان پیشرو در صنعت تشخیص بیماری‌های پا دارای کامل‌ترین پکیج ارزیابی دفرمیتی اسکلتی عضلانی است.

این پکیج شامل دستگاه اسکن کف پا داینامیک، استاتیک، دستگاه سیمیلاتور برای ارزیابی کوتاهی، دستگاه تیلتمتر برای بررسی بالانس و دستگاه اسپانال موس برای بررسی دقیق زوایای بین مهره‌ای ستون فقرات استفاده می‌گردد.

 انواع دوربین‌های IR نیز که می‌توان به‌وسیله آن‌ها زاویه پشت پا و راه رفتن افراد را بررسی کرد که تمامی این دستگاه‌ها کمک می‌کند تا دقیق‌ترین تشخیص برای درمان داده شود.

تفاوت عمده گروه ادونس کلینیک با دیگر ارتوپدی‌های فنی وجود کارگاه اختصاصی دوخت و تولید کفش طبی است.

از مزیت‌های بارز ادونس کلینیک دقت بالا و تولید انواع کفش تخصصی و ارائه به‌موقع هست.

برای اطلاع از تمامی خدمات ارتوپدی فنی دکتر بهنام سلیمانی می‌توانید به سایت ادونس کلینیک مراجعه کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پای پرانتزی پای پرانتزی ستون فقرات بیماری ها درد کف پا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۰۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در این افراد کمتر است

آفتاب‌‌نیوز :

محققان اظهار کردند که افزایش آگاهی از کیفیت و کمّیت خواب می‌تواند به کیفیت خواب کمک کند و به‌طور بالقوه خطر بیماری قلبی و عروقی را کاهش دهد.

طبق گزارش انجمن خواب آمریکا، ۵۰ تا ۷۰ میلیون بزرگسال در ایالات‌متحده دارای اختلال خواب و از این تعداد، ۲۵ میلیون نفر مبتلا به آپنه انسدادی خواب هستند.

نتایج مطالعات نشان می‌دهد که آپنه انسدادی خواب با چندین بیماری قلبی و عروقی مرتبط است. نتایج تحقیقات همچنین نشان می‌دهد که الگو‌های خواب سالم خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد حتی در میان افرادی که خطر ژنتیکی بالایی دارند.

اکثر مطالعاتی که ارتباط بین کیفیت خواب و خطر بیماری قلبی و عروقی را بررسی می‌کنند بر یک بّعد خواب یعنی مدت زمان خواب یا آپنه خواب متمرکز شده‌اند بنابراین، اثر ترکیبی چند بّعد خواب بر سلامت قلب و عروق مورد مطالعه قرار نگرفته است.

اخیراً محققان موسسه ملی بهداشت و تحقیقات پزشکی فرانسه در پاریس، تاثیر مشترک عادات خواب چندگانه را بر بروز بیماری‌های قلبی و عروقی بررسی کردند؛ آنان دریافتند که نمره خواب سالم‌تر با خطر کمتر بیماری قلبی و عروقی و سکته مغزی مرتبط است.

برای این مطالعه، محققان داده‌های جمع‌آوری شده بین سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۱ از ۷۲۰۳ مرد و زن ۵۰ تا ۷۵ ساله را تجزیه‌وتحلیل کردند. همه در ابتدای مطالعه مبتلا به بیماری قلبی نبودند.

هر شرکت‌کننده تحت معاینه فیزیکی و آزمایش‌های مختلف بیولوژیکی قرار گرفت. آنان همچنین اطلاعات مربوط به سبک زندگی و سابقه پزشکی خود را ارائه کردند و محققان عادات خواب شرکت‌کنندگان را از طریق پرسشنامه ارزیابی کردند.

محققان دریافتند که هر یک امتیاز افزایش در نمره خواب سالم با کاهش ۲۲ درصدی خطر بیماری قلبی و عروقی مطابقت دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در این افراد کمتر است
  • تشخیص یک بیماری از روی انگشتان
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • ساخت دستگاه تشخیص فوری سرطان توسط جوان ایلامی
  • تخم مرغ‌های خراب از سالم را اینگونه تشخیص می‌دهند (فیلم)
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • هوش مصنوعی قادر است بیماری‌های نادر را سال‌ها زودتر شناسایی کند
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟