Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-08@22:05:50 GMT

5 علت کمردرد را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۷۶۰۷۳

5 علت کمردرد را بشناسید

به گزارش فارس، کمردرد معمولا به دلیل قرار گرفتن بدن در وضعیت نامناسب در محل کار یا کلاس درس رخ می دهد. گزارش «مدیکال دیلی» شما را با 5 علت عمده کمردرد آشنا می کند.

1-راه رفتن با کفش پاشنه بلند

کفش های پاشنه بلند باید دارای پاشنه متعادلی باشد تا از فشار آوردن به کمر و دیگر بخش های بدن ازجمله زردپی آشیل، زانوها، مفصل ران و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. جلوگیری کند.

2-تشک های شما به اندازه کافی مجهز نیستند

اگر تشک های شما خیلی کهنه یا به اندازه کافی سفت نباشند فشار به کمر را در طول شب و به هنگام استراحت افزایش می دهد. تراز بدن باید در وضعیتی طبیعی باشد و هنگامی که شما بر روی سطحی سفت یا بسیار نرم بخوابید دچار مشکل می شوید.

 مایکل بریوس کارشناس خواب گفت: اگر شما صبح با کمی کمردرد بیدار و در عرض 15 الی 30 دقیقه از شر آن خلاص شوید این بدان معناست که  تشک شما نامناسب است.

3- بلند کردن شی سنگین

اغلب افراد فکر می کنند کمر دردشان نتیجه بلند کردن شی سنگین یا سخت کار کردن در باشگاه باشد که این استدلال چندان هم غیرمعمول نیست.

کارشناسان تاکید کردند که انجام ورزش های کششی قبل از انجام هر گونه فعالیتی مهم است. هنگامی که دچار کمر درد می شوید از هر گونه فشار بر روی کمر خود اجتناب کنید.

4-علائم آرتروز

آیا تعویض تشک به کاهش درد شما پس از بیدار شدن کمک نمی کند؟ اگر احساس کمر درد تقریبا 30 دقیقه پس از بیدار شدن طول کشید و سپس ناپدید شد ممکن است علت آن التهاب مربوط به آرتروز باشد.

«کراکاش جیابالان» از موسسه توانبخشی شیکاگو گفت: اگر در طول روز کمر درد شما بهتر شد و در شب احساس درد بیشتری را داشتید اینها نشانه های آرتروز است.

کمر، مفاصل ران و ستون فقرات از جمله رایج ترین نواحی هستند که تحت تاثیر آرتروز قرار می گیرند و در دوره میانسالی رخ می دهد.

5-سیگار کشیدن 

سیگار کشیدن می تواند باعث ایجاد کمردرد شدید شود. تنباکو بر جریان خون تاثیر می گذارد و اکسیژن را به بخش های مختلف بدن از جمله ستون فقرات آزاد می کند. محققان معتقدند که کشیدن سیگار می تواند درد کمر را افزایش داده و سرعت بهبود آن را نیز کند می کند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۷۶۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین فن کویل‌های بازار را بشناسید

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فن کویل های سقفی جهت تأمین سرمایش و گرمایش مجتمع های مسکونی، اداری، مراکز تجاری و کلیه مکان‌ هایی که نیازمند کنترل دمای هر یک از فضاها بطور جداگانه هستند، استفاده می شوند. برای آشنایی بیشتر با مشخصات فنی، ظرفیت های مختلف و نحوه انتخاب و خرید انواع فن کویل سقفی در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

راهنمای بررسی و انتخاب فن کویل سقفی

فن کویل‌ های سقفی از لحاظ ظاهر، ظرفیت و کیفیت ساخت (میزان صدا و حجم هوای تولیدی) فشار دارای بیشترین تنوع می باشند. فن کویل سقفی دارای انواع مختلفی است که همه آن‌ها به دلیل نصب در بالای سقف کاذب واحدهای ساختمان‌‎ ها، در این دسته بندی جای گرفته اند. فن کویل‌ سقفی شامل فن کویل سقفی توکار (مکش از زیر - مکش از پشت)، سقفی روکار، کانالی و کاستی است که برای استفاده گسترده در پروژه‌های ساختمانی در ظرفیت‌های هوادهی 200 الی 2000 (CFM) عرضه می گردند.  این فن کویل ها همانند هواساز داکت اسپلیت ها هستند با این تفاوت که سینی درین آنها به صورت سینی خارجی outlet و در هواساز داکت اسپلیت به صورت داخلی inlet می باشد.

انواع فن کویل سقفی فن کویل سقفی توکار فن کویل سقفی روکار

فن کویل های سقفی روکار یا همان فن کویل زمینی قابلیت نصب بر روی زمین و داخل سقف کاذب را دارا می باشند و در زیر سقف ساختمان و یا روی زمین نصب می گردند. از فن کویل سقفی روکار هنگامی که کانال کشی فن کویل سقفی در ساختمان تعبیه نشده باشد استفاده می گردد که در بخش فن کویل های سقفی زمینی به طور کامل شرح داده شده است.

فن کویل های سقفی توکار از یک یونیت مستطیل شکل (پلانیوم باکس) تشکیل شده اند که درون سقف کاذب ساختمان نصب می گردند. در برند های مختلف فن کوئل، جنس فن ها متفاوت می باشد که با توجه به نیاز پروژه قابل ارائه می باشد به طور مثال فن کویل های سقفی توکار گرین دارای بلوور پلیمری و فن کویل های مانلی دارای فن های آلومینیومی می باشند. فن کویل سقفی توکار قیمت مناسب تری نسبت به سایر فن کویل ها دارا می باشد و به همین دلیل از بهترین فن کویل های سقفی بشمار می روند و معمولا از ظرفیت 200 تا 1200 CFM طراحی می شود.

لوله کشی فن کویل های توکار ممکن است به صورت دو مدل دو لوله ای و چهار لوله ای انجام شود. این لوله ها وظیفه رفت و برگشت آب مورد نیاز برای سرمایش و گرمایش را برعهده دارند. شایان ذکر است الکتروموتور فن این فن کویل دارای 3 مدل شفت کوتاه، شفت یکطرفه و شفت دو طرفه می باشد.

اجزای فن کویل سقفی

اجزای درونی فن کویل ها شامل فن، الکتروموتور، کویل حرارتی، فیلتر، شیر هواگیری، سینی درین و سایر اتصالات و تجهیزات می باشد. شایان ذکر است شیرهایی که در مسیر خروجی آب از فن کویل قرار دارند از جمله شیر متعادل کننده وظیفه رفع مشکل افت فشار آب در پروژه های بزرگ و همچنین برای اینکه آب بیش از نیاز فن کویل های بعدی وارد نشود، تعبیه شده اند. فیلتر های فن کویل های سقفی نیز معمولا قابل شستشو می باشند و لازم است در فواصل زمانی معین جهت زدودن گرد و غبار ناشی از ورود هوا به درون یونیت، شستشو شده و مجدد بر روی یونیت نصب شوند.

شیر سه راهی برقی نیز به عنوان یکی دیگر از اجزای فن کویل سقفی از ترموستات فرمان می گیرد و وظیفه آن تنظیم مقدار آب سرد و یا آب گرم ورودی به فن کویل ها می باشد به طور کلی این شیر باعث افزایش و یا کاهش دمای آب فن کویل با توجه به دستور ترموستات می باشد. علاوه بر شیر سه راهه شیر دو راهه PICVD نیز در فن کویل سقفی وجود دارد که وظیفه آن تحت فشار قرار دادن سیستم برای هدایت آب مورد نیاز هر بخش می باشد.

نصب فن کویل سقفی

جهت نصب فن کویل سقفی توکار نیاز است که محل قرار گیری فن کویل از قبل در سقف ساختمان طراحی و اجرا شده باشد تا بتوان فن کویل ها را به درستی نصب کرد. فن کویل های سقفی دارای یک دریچه در زیر یونیت جهت دسترسی آسان به فن کویل، تعمیر و سرویس آن و یک دریچه در جلوی فن کویل جهت پرتاب و جریان هوای گرم و سرد به درون محیط می باشند. مکش هوا در فن کویل های سقفی معمولا از زیر فن کویل و یا پشت آن می باشد. هنگام نصب فن کویل های سقفی لازم است لوله کشی ورودی و خروجی آب گرم و سرد در مدار ساختمان انجام شود.

ابعاد فن کویل سقفی

ابعاد فن کویل سقفی مهم است زیرا بر عملکرد دستگاه تأثیر می‌گذارد. به طور کلی، فن کویل‌های بزرگ‌تر ظرفیت بالاتری دارند و می‌توانند حجم بیشتری از هوا را جابجا کنند. این بدان معناست که آن‌ها می توانند فضاهای بزرگتری را خنک یا گرم کنند.

علاوه بر ظرفیت، ابعاد فن کویل سقفی نیز بر توزیع هوا تأثیر می‌گذارد. فن کویل‌های بزرگ‌تر می‌توانند جریان هوای بیشتری ایجاد کنند که می‌تواند باعث شود هوا در کل فضا به طور یکنواخت توزیع شود. این امر برای ایجاد راحتی بیشتر مهم است.

با این حال، در برخی موارد، ممکن است محدودیت فضا در سقف وجود داشته باشد که انتخاب فن کویل با ابعاد بزرگ‌تر را محدود کند. در این موارد، مهم است که فن کویل با ابعاد مناسب برای فضای موجود انتخاب شود. اگر سقف کوتاه باشد، ممکن است فضای کافی برای نصب فن کویل سقفی با ابعاد بزرگ‌تر وجود نداشته باشد.

به دلایلی که در بالا توضیح داده شد، همیشه تولیدکنندگان فن کویل سقفی تلاش می‌کنند تا محصولات خود را به‌گونه‌ای بسازند که در عین حال که فضای کمی به خودش اختصاص می‌دهد، عملکرد مورد انتظار را نیز داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهترین روش برای درمان آرتروز زانو
  • عوامل موثر در بروز آرتروز زانو (فیلم)
  • ارتباط معنادار کمردردهای مزمن با چرخش مفصل ران
  • عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید
  • بغض وحدت ساز
  • محرک‌های درد نقرس را بشناسید
  • خوابیدن روی زمین برای کمردرد خوب است یا بد؟
  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • بهترین فن کویل‌های بازار را بشناسید
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری